Skräpmat

Ibland såååå…

Ja men ibland är det så himla gott med sån här skräpmat, och idag var det en sån dag här. Vi tittar ju på Hem till Gården på fredagseftermiddagar och då är det rätt så bekvämt med sån här färdigmat. Fast pommesen tar en liten stund på spisen. Meeen det blir så gott, och idag stänkte jag över liiite vinäger på mina pommisar, och då blev det ännu godare, skulle nog stänkt på innan jag friterade, men det blev gott ändå.

IMG_1664

Pommisarna blev så knapriga och goda idag, antagligen för att jag torkade varje pommes med ett papper, vill inte ha en gnutta vatten eller is på dom när dom läggs i oljan.

IMG_1665

Lite goda såser att doppa dom i, sweet chili, vitlök och en majonnäs med chili i.

IMG_1667

Eric bjuder på en bit ananas och ett glas vitt

IMG_1668

Och jag har inte tröttnat på spetskålen än, det är så gott.

IMG_1669

Det ser ut som korvar men det är panerade kycklingnånting. Det var veeerkligen riktigt gooott! Ni ser väl vilken fantastiskt fin färg det är på pommisarna?

Nu ska jag snart glo på ”På Spåret”, ett rätt så intressant program tycker jag, jag kan ibland gissa svaret rätt så tidigt, det gäller att lyssna på ledtrådarna. Men den där personen har jag inte lyckats riktigt med.

Ha en skön fredagkväll!

♥♥♥