Den här dagen
Vi har ägnat oss åt pudelklippning idag, det är faktiskt lite pyssel, att göra det. Det är egentligen lite mera som måste göras, än att bara klippa, man ska dra bort långa hårstrån i öronen, man ska klippa bort långt hår mellan tårna, naglarna ska klippas. Och att få till en frisyr på en motsträvig hund är inte det lättaste, men jag tycker att det blev rätt bra ändå.
Nog blev han fin alltid tycker jag, och när vi går ut nu när han är nyklippt brukar jag ta på han en jacka. Själv gillar han den inte, han springer iväg och försöker gömma sej från jackan.
Och i morron bitti ska vi till ”vetten” och putsa till hans tänder, hoppas att det inte är något utöver det som behöver åtgärdas, för dom vet att ta betalt på Djurkliniken. Han får stanna hela dan eftersom han kommer att bli sövd.
Och så den eviga frågan, varje dag dyker den upp, ”Vad blir det för mat”? Vi har faktiskt rätt så mycket olika mat i frysen som kan bli till middagar, men man måste ha lite fantasi för att få till nått åsse. Idag blev det kyckling som stektes i strimlor, på med färdigblandade kryddor och en burk CF och lite vatten. Det blir riktigt gott! Jag hade lite grönt till och Eric hade Stekt potatis.
Och lite riven parmesan på alltihop, det blir gott, vi har haft detta flera gånger, men det var längesen sist.
Kom ihåg att glo på bönderna ikväll, fast jag tycker nu att det börjar att bli fjantigt.
Ha en trevlig kväll!