Har ni ätit de?
Jag har faktiskt gjort det, för rätt så många år sen, minns inte idag när det var. Fick tanken ikväll när jag tittar på Per Morbergs Vad blir det för mat? Ett gammalt program som går i repris från vilken gång i ordningen är det nog ingen som vet. Men han är på ett glasbruk och ska laga Hyttsill. Han är väl egentligen en kock som man hatälskar. Men jag tror att hans mat är jättegod. Dock älskar jag inte recept med många ingredienser eller långa beskrivningar. Och 3-rätters är jag ingen expert på. Men han är rolig att titta på.
Det här blev min mat idag, Entrecote med zoodles och en klick majonnäs. Och förut idag när jag var på stan var jag inne i Life-butiken och köpte ett Pukkate med lakritssmak, jag testade det nu ikväll och det fick godkänt.
Och så var jag ute och tog ett par bilder på syrenerna, dom är ju som allra finast just nu.
Ha en trevlig lördagkväll!