Lat mat
Eller ”lad mad” som vi skåningar säjer. Fast det är klart det är ju lite jox med att starta grillen. Och att skära salladen.
En grillad korv med senap, ett par bitar brieost, lite chilibea och så då salladen, klart! Och gott! Lat mat!
Och så har jag varit på jakt i dag på nätet, på facebook, och på Instagram, efter en beskrivning på Husqvarna Automatic från 50-talet. Det verkar väldigt svårt, hittade en på engelska men jag kan inte engelska, fick annars rätt många svar, men det enda som verkar bra är en som kan tänka sej att kopiera sin bruksanvisning och skicka till mej.
Jag har mer eller mindre accepterat det erbjudandet. Skall ringa till Husqvarna i morron åsse och kolla om dom möjligen har en och sälja.
Annars har vi haft varmt här idag, trodde nästan det skulle bli åska, men det kommer antagligen till natten.
Bytte ut en vinst på en trisslott till 2 nya, tror ni det hjälper till stor- vinst om jag skrapar dom upp och ner?
♣♣♣♣♣
Nu är det dax för lilla vovvens sena kvällsrunda. Han var ju på pensionat förra veckan, tisdag till onsdag, förmodligen har han gallskrikit hela tiden som han var där, för han är fortfarande hes. Undrar om han fått nån stämbandsinflammation?
Ha en fin kväll!