Trender

Alla människor utom jag tränar

Eller är det bara att det låter så, alltså jag har inga problem med de, men i alla tv-program och tidningar, och på Instagram och Facebook, så skryter folk om hur mycket dom tränar. Kan ju låta som att jag är avundsjuk på alla som orkar träna så mycket. Och faktum är att jag borde vara mycket mer aktiv. Men det här förbannade vädret, snö, regn och hagel omvartannat. Men nu kommer sommaren och då ska jag ut på golfbanan och då blir det aktivitet. Tittade på ett gammalt Vardagspuls och där var Susanne Lanefelt med och visade lite rörelser som man kan roa sig med, och minsann så är människan i min ålder, hon har gympat folk i 50 år, och hon ser ju väldigt ungdomlig ut, men hon har gäddhäng….

Träningsklädesmode genom tiderna visade dom åsse, vet inte om det var i samma program, för träning och mat är det i vartenda program nu. Träning och mat har blivit trendigt.

wpid-dsc_0041.jpg

wpid-wp-1427996020502.jpeg

Och på tal om mat, dagens rätt blev överbliven kyckling och lite sallad och en omelett, spelar ju ingen roll vad man äter, syftet är ju att bli mätt.

Jag bakade en plåt med fröknäcke förut idag men som vanligt glömde jag att fota, men jag köpte ett nytt nagellack idag, det allra billigaste, men titta sån fin färg, fast fy som mobilen ljuger om färgen, nästan snyggare på bild än i verkligheten.

wpid-dsc_0043.jpg

wpid-wp-1427997041400.jpeg

I morron lååångfreedag!

Glad Påsk!

♥♥♥